Välkommen till Gymnasium Skövde, Kavelbro och Västerhöjd!

Ta dig till drömjobbet - direkt efter studenten eller via fortsatta studier.

Våra yrkesutbildningar har gott rykte. Det arbetsplatsförlagda lärandet (APL) ute på företag ger viktiga erfarenheter och kontakter för framtiden. Många av våra elever får jobb direkt efter studenten. Vi deltar regelbundet i olika yrkestävlingar där flera av våra elever har nått mycket goda resultat de senaste åren.

Vårt breda utbud av högskoleförberedande program och valbara kurser ger dig behörighet vidare till alla universitet och högskolor i Sverige.

Gymnasium Skövdes program har en rad olika certifieringar och kvalitetsmärken som visar på utbildningens höga kvalitet.

Våra program har ett mycket nära samarbete med yrkesbranscher, högskolor och universitet för att ge våra elever bästa möjliga kunskaper.

Vi värnar om våra elever och är därför noga med att sätta både elevhälsa och elevstöd i centrum för vår verksamhet.

"Vi jobbar hårt för att vara bäst i klassen på utbildning!"