Lunchlådor till gymnasieelever folkbokförda i Skövde kommun

Elever som är folkbokförda i Skövde kommun och går på Gymnasium Skövde kan hämta ut en daglig lunchlåda under de veckor de har distansundervisning.

För att kunna hämta ut en lunchlåda behöver eleven fylla i ett webbformulär. Eleven legitimerar sig med hjälp av mobilt BankID. Den som inte har mobilt BankID kan fylla i sina uppgifter manuellt.

Beställning av lunchlådor sker veckovis och beställning måste läggas senast torsdag klockan 12 veckan innan man vill hämta ut maten. Även om eleven bara önskar lunchlåda tre dagar per vecka så ska en veckobeställning göras. Observera att beställningsformuläret är stängt för beställningar mellan torsdagar kl 12.01 och måndagar klockan 8.30.

Var och när hämtas lunchlådan?

Utlämning av lunchlådor sker mellan klockan 11.00 och 13.00 vid lastbryggan till köket på följande skolor:

- Billingsdalsskolan

- Billingskolan

- Helenaskolan

- Heneskolan

- Lerdala skola

- Rydskolan

- Stöpenskolan

- Sventorps skola

- Tidanskolan

- Timmersdala skola

- Vasaskolan

- Värings skola

- Värsås skola

Eleven får inte gå in i skolan. När eleven hämtar ut sin lunchlåda kommer hen att behöva legitimera sig. Maten i lunchlådan är samma mat som erbjuds till skolans elever den dagen. Maten kommer att vara varm.

Tänk på!

- Ta med egen påse eller kylväska.

- Ta med legitimation.

- Samordna gärna upphämtningen. För att kunna hämta lunchlådorna behöver du namn och klass på de elever du ska hämta till.

- Viktigt! Den som hämtar lunchlådor måste vara frisk. Vid symtom som feber, hosta och svårigheter att andas eller lättare symtom som halsont, snuva, illamående, huvudvärk och muskel- och ledvärk får man be någon annan hämta maten.

- Tänk på matsvinnet, beställ bara om du kommer att hämta och äta maten.

- Om du blir sen till en lektion på grund av hämtning av mat, kontakta undervisande lärare/mentor för att informera om detta.

- Man kan inte hämta lunchlådor för en hel vecka i taget utan maten hämtas ut dagligen när den är tillagad i skolköken.

Gymnasium Skövde

Kavelbro